TR
TR EN
Haberler

Haberler

Türkiye araştırma dünyasını zenginleştirme gayesiyle tüm sektör paydaşlarını bir araya toplayan, sektörün kalbi  konumundaki Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD), Baykuş Ödülleri Töreni’nin bu yıl 9.cisini gerçekleştirdi. Pazarlama ve kamuoyu araştırmalarının iş sonuçlarına etkisini göstermek ve araştırma şirketleriyle araştırma verenler ve veri toplama şirketleri arasındaki ilişkileri geliştirerek, başarılı iş ortaklıklarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen tören, bu yıl 12 Ekim’de Conrad Bosphorus’ta gerçekleştirildi.

2013 yılından beri devam eden ve sunuculuğunu bu yıl da Geveze’nin yaptığı etkinlik araştırma & araştırma veren, reklam & reklam veren, medya, pazarlama, akademi ve iletişim dünyasından çok değerli isimleri bir araya getirdi.

“Araştırma sektörünün tüm paydaşlarına böylesine zor bir zamanda verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek törenin açılış konuşmasına başlayan TÜAD Başkanı Doç.Dr. Yener Girişken: ‘’Araştırma sektörünü zenginleştirmek, tüm paydaşlarına değer üretmek üzere çalışan TÜAD için Baykuş Ödülleri, bizleri bir araya getirmesi, hem de sektörü sürekli kendini iyileştirmeye teşvik etmesi açısından heyecan verici olduğu kadar önemli bir etkinlik. Bu gecenin asıl kazananları, böyle bir dönemde başvurularıyla, törene katılımlarıyla sektörümüze destek verenlerdir. Bildiğiniz üzere “Baykuş” birçok kültürde bilgeliğin ve zenginliğin sembolüdür.  Bütün kuş türleri içinde bir tek Baykuş gece ışığı arar ve ışığın yardımıyla yolunu bulur. Bizler de araştırmalardan elde ettiğimiz veri ve içgörüler ile birçok farklı sektöre ışık olmaya ve yol göstermeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerine devam etti.

14 Kategoride Toplam 49 Proje Ödüle Layık Görüldü!
 
TÜAD üyeleri ve araştırma veren markalarımız içinden geçtiğimiz bu olağanüstü dönemde toplam 138 başvuru ile araştırma sektörüne olan desteklerini bir kez daha gösterdiler.
 
22 ve 23 Eylül tarihlerinde FMCG, Finans, Akademi, Reklam, Araştırma, Veri Toplama, Medya, İletişim, Medikal ve Sigorta sektöründen oluşan 21 kişilik jüri, 2 gün boyunca proje okumalarını online bir platform üzerinden yaptı ve değerlendirmeler sonucunda Alışverişçi Baykuş, Eşitlikçi Baykuş, Genç Baykuş, Global Baykuş, İçgörülü Baykuş, İnatçı Baykuş, İnovatif Baykuş, İtibarlı Baykuş, Sendikal Baykuş, Sosyal Baykuş, Usta Baykuş, Vizyoner Baykuş, Memnun Baykuş ve Metodik Baykuş olmak üzere 14 kategoride toplam 49 proje ödüle layık görüldü.

Ödül alan projeler için: https://www.baykusodulleri.org.tr/kazananlar/2021-yili-odul-alanlar-listesi 
 
 

 

Türkiye Araştırmacılar Derneği
Adres ve telefon bilgilerimizden bize ulaşabilir veya elektronik posta yoluyla bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
Merkez Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak NEF Office 09 No:7 B Blok Kat:5 D: 106 Kağıthane /İstanbul İstanbul +90 212 251 00 53
+90 212 251 00 53
tuad@tuad.org.tr
Adres: Merkez Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak NEF Office 09 No:7 B Blok Kat:5 D: 106 Kağıthane /İstanbul
İstanbul +90 212 251 00 53

Copyright © 2014 TÜAD. Tüm hakları saklıdır.