TR
TR EN
Haberler

Haberler

Türkiye Araştırmacılar Derneği’nin, yılın en başarılı pazarlama ve kamuoyu araştırmalarını ödüllendirmek amacıyla hayata geçirdiği Baykuş Ödülleri için bu yılki başvuru dönemi başladı.

Ödül Sistemi Yenilendi!

Pazarlama ve araştırma sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan Baykuş Ödülleri 2024 çalışma komitesine bu yıl TÜAD Yönetim Kurulu üyesi, Sia  Insight Genel Müdür ve Kurucu Ortağı Hüseyin Tapınç başkanlık edecek. Komitenin diğer üyeleri ise; Tüad Yönetim Kurulu Üyesi ve Girişim Araştırma Kurucu/ Genel Müdürü Mehmet Taşkın Işık, Coca-Cola Avrasya ve Ortadoğu Alışverişçi İçgörüleri Direktörü And Silahçı, Ipsos Araştırma Direktörü Ceyhan Demiray, TİAK Genel Müdürü Dursun Güleryüz, İpekyol Group Müşteri İlişkileri Yönetimi ve Stratejik Planlama Direktörü F. Şehnaz Tuğasaygı, Unilever Dondurma Kategorisinden Sorumlu Tüketici ve Pazar Araştırmaları Lideri Hande Yılmaz ve İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şebnem Burnaz.

Baykuş Ödülleri’nin 12. yılında, bugüne kadar proje değerlendirmelerinde yer alan jüri üyelerinden, ödüllere başvuru yapan araştırma şirketlerinden ve araştırma veren markalardan gelen öneriler dikkate alınarak, yönetmelikte ödül sistemi, kategori kapsamları, jüri yapısı vb. konularda köklü değişikliklere gidildi. Daha kapsayıcı hale gelen ödül yönetmeliğine https://baykusodulleri.org.tr/yonetmelik linkinden ulaşılabilir.

17 Farklı Kategoride Ödül!

Baykuş Ödülleri Yönetmeliği’nde yapılan değişikler sonrası, mevcut kategorilere Politik Baykuş, İletişimci Baykuş, Taktiysen Baykuş, Kâşif Baykuş ve Platin Baykuş kategorileri de eklenerek toplam kategori sayısı 17’ye yükseldi.

Araştırma sektörünün en önemli paydaşları olan araştırma şirketleri, araştırma verenler ve veri toplama şirketlerinin başarılı işbirliklerini ödüllendirmeyi amaçlayan Baykuş Ödülleri’ne, Ocak 2022- Temmuz 2024 döneminde gerçekleştirilen projeler ile başvuru yapılabilecektir.

Başvuru süreci 8 Ağustos tarihinde sona erecek. 15-16 Ağustos’ta yapılacak jüri değerlendirmelerinin ardından, yılın en başarılı araştırmaları 5 Eylül’de Hilton Bosphorus’ta gerçekleştirilecek törende ödülleri ile buluşacak.
 
Türkiye Araştırmacılar Derneği
Merkez Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak NEF Office 09 No:7 B Blok Kat:5 D: 106 Kağıthane /İstanbul /Türkiye
tuad@tuad.org.tr
Adres: Merkez Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak NEF Office 09 No:7 B Blok Kat:5 D: 106 Kağıthane /İstanbul /Türkiye


Copyright © 2014 TÜAD. Tüm hakları saklıdır.